På svenska In English Auf Deutsch
Priser i: 

Chambers of Love startades i augusti 2007 och har sitt säte i Stockholm. Vi på Chambers of Love vill erbjuda ett komplett sortiment av erotiska produkter. Från den sensuella erotiken till olika fetischer. Vi som jobbar på Chambers of Love har egen erfarenhet av vårt sortiment, så därför kan vi erbjuda en gedigen och personlig kunskap till våra kunder. Det är just bredden av kunskap som gör oss unika. Vi letar efter spetsen av leverantörer som kan erbjuda den bästa kvaliteten och nytänkandet inom erotiska produkter och kläder.


Vårt mål är att kunden ska vara trygg och säker när Du/ Ni tar kontakt med Chambers of Love. Alla uppgifter är helt sekretesskyddade. Detta är grundstenen i vår verksamhet och det vi prioriterar högst av allt. All information Du anger förvaras säkert och ges inte ut eller säljs till någon annan part.

Givetvis så levererar vi endast diskreta paket med avsändare AD försäljning CoL. Paketen är väl förslutna, så vi kan garantera att det är ingen annan än Du som vet vad paketet innehåller. Våra paket levereras huvudsakligen av DHL där Du som kund kan följa Ditt paket med spårning. Allt för att Ditt paket ska nå fram till Dig som kund.


Finns nu även som fysik butik på
Drottninggatan 71D
CUM's källarvåning
Stockholm
Kontaktinformation


Chambers of Love
Frejs väg 10, 1301
145 71 Norsborg
Telefonnummer +46841036111
Mail: info@chambersoflove.se